David Van Rul

 

 

 

 

Van jongs af aan heeft David een hart voor hout en constructie. Op school kiest hij voor het métier van schrijnwerker. Hij gaat op leercontract bij een bedrijf gespecialiseerd in trappen en deuren. Al snel ondervindt hij dat je naast gouden handen ook een goed luisterend oor nodig hebt om aan de wensen van klanten tegemoet te komen. In onderling overleg kom je immers tot de mooiste resultaten!

David’s passie voor hout groeit mettertijd uit tot alles wat met renovatie en creatie te maken heeft. Hij komt na zijn opleiding in de bouw terecht en breidt zo al doende zijn vakkennis verder uit. Materialen, technieken, ondergronden, afwerkingsmogelijkheden… elke klant heeft zijn voorkeuren en David heeft dan ook heel wat ervaring en kennis opgebouwd doorheen zijn carrière!

In 2003 start hij zijn eigen zaak die in 2010 wordt uitgebouwd tot een BVBA. In 2018 start de samenwerking met Timmy, want twee vaklui weten meer dan één! De zaak groeit en verhuist naar het nieuwe werkhuis in de Steenovenstraat in Eksel. Voor elke technische uitdaging is er intussen wel een toestel of apparaat in het uitgebreide machinepark. Zo kan er vlot en professioneel gewerkt worden aan projecten waar de klanten achteraf jaren plezier aan beleven!